Hírek   |    Programok   |    Csapataink   |    Galéria   |    Letöltések   |    Linkek   |    Videótár   |    Támogatóink   |    Kapcsolat
       
Hírek  
   Eddigi látogatók: 470,699  ·  Online: 10  ·  Tagok: 0
 
Menü
2018-2019 évad
EDZÉSEINK
Csapataink
Egyesületi adataink
Aktuális mezlistánk
Bajnokságok
Nemzetközi szerepléseink
Éremtábla
Magunkról
Egyesületi tájékoztató
PHOENIX Sportoló 11 pontja
Szülői etikai kódex
 
Hírlevél
 
Keresés
 
Weboldal ajánlás
Ajánlj minket
ismerősödnek!
 
2017-08-27 - Mozgalmas nyári programok
Nyomtatható változat!

     Edzőtáborok, nemzetközi tornák

 Lassan véget ér a nyár és kezdődnek a bajnokságok. Egyesületünk a nyarat sem töltötte tétlenül, készültünk a mérkőzésekre edzőtáborokban és külföldi tornákon.

Június végén az utánpótlás csapataink jártak Tápiószentmártonban, ahol 5 napos edzőtábor zárta az évet, majd férfi OB1-es csapatunk látogatott Brnoba egy villámtornán. Ők már július közepén megkezdték a felkészülést, és az augusztus elejei edzőtáborral hangolódtak a Cseh Openre, ahova Wizards csapatunkkal együtt utaztak. Mindkét csapatunk jobban szerepelt mint az előző évben, ez pontokban és játékban is érezhető volt. 

Augusztus közepén aztán 3 felnőtt csapatunk vonult 4 napra kedvenc táborhelyünkre. 

Augusztus 24-27-e közt női csapatunk a Szlovák Floorball Kupán vett részt, ahol 6 mérkőzést sikerült játszani, nagyon jó meccsekkel.

 

A bajnoki rajt előtt szeptember 8-10 között a nemzetközi hétvégén a lány U19 válogatott részvételével egy 4 csapatos tornán vesznek részt korosztályos lányaink, az Érden megrendezésre kerülő meccseken láthatjuk a cseh, szlovák u19 válogatottat és a többszörös bajnok lengyel MKKS Podhale csapatát. A válogatottban 12 lány játékosunk kaphat majd szerepet. 

Ugyanezen hétvégén a felnőtt férfi válogatott Ausztrai csapatával játszik 2 mérkőzést, itt is fontos szereplők lesznek játékosaink. 

Mindenkit szeretettel várunk a mecseken!

 

 

A bajnoki rajt már ezen a hétvégén megkezdődik, először U17-es csapatunk játszik a CH együttesével szeptember 10-én 14.45-től Érden.

 

A többi kategóriában sorsolástól függően szeptember 16-17-én és z utána lévő hétvégeken lépnek pályára csapataink, érdemes figyelemmel kísérni a honlap adott oldalát:

http://www.phoenixfloorball.hu/hun/menu.php?id=5

 

valamint a hamarosan megújuló Phoenix applikációt.

 

Az évhez, bajnoki meccsekhez, tanuláshoz és dzésekhez sok sikert és hajrá Phoenix!!!

 

« vissza oldal teteje Küldje el ismerősének
     
1% felhívás!
Támogatóink
[ Támogatóink ]
PHOENIX Shop
  Egyesületi felszerelések
  tovább >>
Fórum belépés
 
Felhasználónév
Jelszó
  oldal teteje
  2006-2009 © PHOENIX FIREBALL SE - Minden jog fenntartva!