Hírek   |    Programok   |    Csapataink   |    Galéria   |    Letöltések   |    Linkek   |    Videótár   |    Támogatóink   |    Kapcsolat
       
Hírek  
   Eddigi látogatók: 457,862  ·  Online: 9  ·  Tagok: 0
 
Menü
2018-2019 évad
Közgyűlés 2018
EDZÉSEINK
Csapataink
Egyesületi adataink
Aktuális mezlistánk
Bajnokságok
Nemzetközi szerepléseink
Éremtábla
Palánk projekt
Magunkról
PHOENIX Sportoló 11 pontja
Szülői etikai kódex
 
Hírlevél
 
Keresés
 
Weboldal ajánlás
Ajánlj minket
ismerősödnek!
 
2017-08-27 - Mozgalmas nyári programok
Nyomtatható változat!

     Edzőtáborok, nemzetközi tornák

 Lassan véget ér a nyár és kezdődnek a bajnokságok. Egyesületünk a nyarat sem töltötte tétlenül, készültünk a mérkőzésekre edzőtáborokban és külföldi tornákon.

Június végén az utánpótlás csapataink jártak Tápiószentmártonban, ahol 5 napos edzőtábor zárta az évet, majd férfi OB1-es csapatunk látogatott Brnoba egy villámtornán. Ők már július közepén megkezdték a felkészülést, és az augusztus elejei edzőtáborral hangolódtak a Cseh Openre, ahova Wizards csapatunkkal együtt utaztak. Mindkét csapatunk jobban szerepelt mint az előző évben, ez pontokban és játékban is érezhető volt. 

Augusztus közepén aztán 3 felnőtt csapatunk vonult 4 napra kedvenc táborhelyünkre. 

Augusztus 24-27-e közt női csapatunk a Szlovák Floorball Kupán vett részt, ahol 6 mérkőzést sikerült játszani, nagyon jó meccsekkel.

 

A bajnoki rajt előtt szeptember 8-10 között a nemzetközi hétvégén a lány U19 válogatott részvételével egy 4 csapatos tornán vesznek részt korosztályos lányaink, az Érden megrendezésre kerülő meccseken láthatjuk a cseh, szlovák u19 válogatottat és a többszörös bajnok lengyel MKKS Podhale csapatát. A válogatottban 12 lány játékosunk kaphat majd szerepet. 

Ugyanezen hétvégén a felnőtt férfi válogatott Ausztrai csapatával játszik 2 mérkőzést, itt is fontos szereplők lesznek játékosaink. 

Mindenkit szeretettel várunk a mecseken!

 

 

A bajnoki rajt már ezen a hétvégén megkezdődik, először U17-es csapatunk játszik a CH együttesével szeptember 10-én 14.45-től Érden.

 

A többi kategóriában sorsolástól függően szeptember 16-17-én és z utána lévő hétvégeken lépnek pályára csapataink, érdemes figyelemmel kísérni a honlap adott oldalát:

http://www.phoenixfloorball.hu/hun/menu.php?id=5

 

valamint a hamarosan megújuló Phoenix applikációt.

 

Az évhez, bajnoki meccsekhez, tanuláshoz és dzésekhez sok sikert és hajrá Phoenix!!!

 

« vissza oldal teteje Küldje el ismerősének
     
1% felhívás!
Támogatóink
[ Támogatóink ]
PHOENIX Shop
  Egyesületi felszerelések
  tovább >>
Fórum belépés
 
Felhasználónév
Jelszó
  oldal teteje
  2006-2009 © PHOENIX FIREBALL SE - Minden jog fenntartva!