Hírek   |    Programok   |    Csapataink   |    Galéria   |    Letöltések   |    Linkek   |    Videótár   |    Támogatóink   |    Kapcsolat
       
Hírek  
   Eddigi látogatók: 673,659  ·  Online: 11  ·  Tagok: 0
 
Menü
2022-2023 évad
EDZÉSEINK (frissítve)
Csapataink
Egyesületi adataink
Palánk projekt 2020
Aktuális mezlistánk
Bajnokságok
Nemzetközi szerepléseink
Magunkról
TÚRAÚTVONALAK
Éremtábla
Egyesületi tájékoztató
A floorballról
PHOENIX Sportoló 11 pontja
Szülői etikai kódex
 
Hírlevél
 
Keresés
 
Weboldal ajánlás
Ajánlj minket
ismerősödnek!
 
2019-04-15 - Bronzérmes U13-as csapatunk
Nyomtatható változat!

 Nagyon nagyon sokat tettek ezért az éremért  

 Az U13 bajnokság utolsó fordulójára került sor, ezúttal mi voltunk a rendezők. Nem volt egyszerű dolgunk,de kivételesen nem dupláztunk, ami kis létszámú csapatunknak igen fontos volt.


A Vajda elleni meccs nehezen indult, sok apró hibánkból szerzett gólt az ellenfél, de fokozatosan belelendültek a kicsik és egy találattal (Kóczán Kristóf) is örvendeztették magukat, minket. A második 15 perc nagyon jól sikerült, sok blokk, sok labdaszerzés, néha még birtokoltuk a labdát, volt helyzet is. A harmadikban is jól küzdöttek a srácok, de érvényesült a bajnok akarata. de Jantász Vilmos szép találattal zárta a meccset.

 

Phoenix - Vajda 2 - 13 (1-7,0-2,1-5)

 

Az SZPK ellen sokkal kiegyenlítettebb volt a játék. nem borult fel a pálya, több helyzetünk is volt, és fiatal játékosaink többször megmutatták, mennyit is fejlődtek. Lukács Ádám 3 gólt szerzett, de Vili is betalált.

 

Phoenix - SZPK 4 - 7 (1-4,1-1,2-2)

 

"Salamon Domokos" - Bognár Milán, Huszár Zsombor, Jantász Vilmos, Kóczán Kristóf, Lukács Ádám, Populás Bálint, Villányi Samu

 

Bronzérmes lett U13-as csapatunk. Éppen hogy ki tudtunk állni a bajnokságra, ráadásul év közben erősen megcsappantunk (Salamon Domi kapusunk is abbahagyta, csak a meccsekre jött el, amit hálásáan köszönünk!!!, de többen visszaléptek az elejéhez képest).

 

Mi vagyunk az egyetlen egyesület, akik nem iskolai csapatra épülünk, kb 3-4. osztályos korukban kerülnek ide a gyerekek és egyből 4-5-6 évnyi különbséget kell ledolgoznunk riválisainkkal szemben. A gyerekek Szedlák Laci bácsi kezei alatt fejlődnek, aki a város másik végéről át jön el hozzájuk és néha felfoghatatlan türelemmel viseli el a kiskamaszokat. Mivel nem egységes a csapat, sokkal nehezebb dolga van, amit gyakran nem könnyít meg a hiányos létszám vagy a serdülők ;).


Nagyon köszönjük Laci bácsi <3 !!!!!!

Ennek ellenére mennek a srácok és 6-7-8 fővel is végigtolták a bajnokságot, ezért nagyon megdolgoztak a bronzéremért!!!! GRATULÁLUNK nektek, szép volt fiúk!!!

 

Bronzérmes csapatunk:

Salamon Domokos - Bognár Milán, Horvat Zalán, Huszár Zsombor, Jantász Vilmos, Kóczán Kristóf, Lukács Ádám, Populás Bálint, Rési Virág, Szabó Milán, Villányi Samu + Urbán Ádám, Urbán Milán

edző: SZEDLÁK LÁSZLÓ

 

 

 

 

« vissza oldal teteje Küldje el ismerősének
     
1% felhívás!
Támogatóink
[ Támogatóink ]
PHOENIX Shop
  Egyesületi felszerelések
  tovább >>
Fórum belépés
 
Felhasználónév
Jelszó
  oldal teteje
  2006-2009 © PHOENIX FIREBALL SE - Minden jog fenntartva!