Hírek   |    Programok   |    Csapataink   |    Galéria   |    Letöltések   |    Linkek   |    Videótár   |    Támogatóink   |    Kapcsolat
       
Hírek  
   Eddigi látogatók: 585,016  ·  Online: 3  ·  Tagok: 0
 
Menü
2019-2020 évad
EDZÉSEINK
Csapataink
Egyesületi adataink
Palánk projekt 2020
Aktuális mezlistánk
Bajnokságok
Nemzetközi szerepléseink
Éremtábla
Magunkról
Egyesületi tájékoztató
PHOENIX Sportoló 11 pontja
Szülői etikai kódex
 
Hírlevél
 
Keresés
 
Weboldal ajánlás
Ajánlj minket
ismerősödnek!
 
2019-04-15 - Bronzérmes U13-as csapatunk
Nyomtatható változat!

 Nagyon nagyon sokat tettek ezért az éremért  

 Az U13 bajnokság utolsó fordulójára került sor, ezúttal mi voltunk a rendezők. Nem volt egyszerű dolgunk,de kivételesen nem dupláztunk, ami kis létszámú csapatunknak igen fontos volt.


A Vajda elleni meccs nehezen indult, sok apró hibánkból szerzett gólt az ellenfél, de fokozatosan belelendültek a kicsik és egy találattal (Kóczán Kristóf) is örvendeztették magukat, minket. A második 15 perc nagyon jól sikerült, sok blokk, sok labdaszerzés, néha még birtokoltuk a labdát, volt helyzet is. A harmadikban is jól küzdöttek a srácok, de érvényesült a bajnok akarata. de Jantász Vilmos szép találattal zárta a meccset.

 

Phoenix - Vajda 2 - 13 (1-7,0-2,1-5)

 

Az SZPK ellen sokkal kiegyenlítettebb volt a játék. nem borult fel a pálya, több helyzetünk is volt, és fiatal játékosaink többször megmutatták, mennyit is fejlődtek. Lukács Ádám 3 gólt szerzett, de Vili is betalált.

 

Phoenix - SZPK 4 - 7 (1-4,1-1,2-2)

 

"Salamon Domokos" - Bognár Milán, Huszár Zsombor, Jantász Vilmos, Kóczán Kristóf, Lukács Ádám, Populás Bálint, Villányi Samu

 

Bronzérmes lett U13-as csapatunk. Éppen hogy ki tudtunk állni a bajnokságra, ráadásul év közben erősen megcsappantunk (Salamon Domi kapusunk is abbahagyta, csak a meccsekre jött el, amit hálásáan köszönünk!!!, de többen visszaléptek az elejéhez képest).

 

Mi vagyunk az egyetlen egyesület, akik nem iskolai csapatra épülünk, kb 3-4. osztályos korukban kerülnek ide a gyerekek és egyből 4-5-6 évnyi különbséget kell ledolgoznunk riválisainkkal szemben. A gyerekek Szedlák Laci bácsi kezei alatt fejlődnek, aki a város másik végéről át jön el hozzájuk és néha felfoghatatlan türelemmel viseli el a kiskamaszokat. Mivel nem egységes a csapat, sokkal nehezebb dolga van, amit gyakran nem könnyít meg a hiányos létszám vagy a serdülők ;).


Nagyon köszönjük Laci bácsi <3 !!!!!!

Ennek ellenére mennek a srácok és 6-7-8 fővel is végigtolták a bajnokságot, ezért nagyon megdolgoztak a bronzéremért!!!! GRATULÁLUNK nektek, szép volt fiúk!!!

 

Bronzérmes csapatunk:

Salamon Domokos - Bognár Milán, Horvat Zalán, Huszár Zsombor, Jantász Vilmos, Kóczán Kristóf, Lukács Ádám, Populás Bálint, Rési Virág, Szabó Milán, Villányi Samu + Urbán Ádám, Urbán Milán

edző: SZEDLÁK LÁSZLÓ

 

 

 

 

« vissza oldal teteje Küldje el ismerősének
     
1% felhívás!
Támogatóink
[ Támogatóink ]
PHOENIX Shop
  Egyesületi felszerelések
  tovább >>
Fórum belépés
 
Felhasználónév
Jelszó
  oldal teteje
  2006-2009 © PHOENIX FIREBALL SE - Minden jog fenntartva!