Hírek   |    Programok   |    Csapataink   |    Galéria   |    Letöltések   |    Linkek   |    Videótár   |    Támogatóink   |    Kapcsolat
       
Hírek  
   Eddigi látogatók: 738,139  ·  Online: 3  ·  Tagok: 0
 
Menü
2023-2024 évad
EDZÉSEINK 2023-24
Csapataink
Egyesületi adataink
Palánk projekt 2020
Aktuális mezlistánk
Bajnokságok
Nemzetközi szerepléseink
Magunkról
TÚRAÚTVONALAK
Éremtábla
Egyesületi tájékoztató
A floorballról
PHOENIX Sportoló 11 pontja
Szülői etikai kódex
 
Hírlevél
 
Keresés
 
Weboldal ajánlás
Ajánlj minket
ismerősödnek!
 
2023-08-30 - Közgyűlés
Nyomtatható változat!

    Közgyűlési meghívó

 Kedves Szülők, Lányok és Fiúk!

 
A Phoenix Fireball Sportegyesület meghívja Önt, mint az Egyesület tagját a 2023. szeptember 15. napjának 19.00 órára meghirdetett közgyűlésére, amely a Hegyvidék Szabadidőközpont tornateremben (1122 Budapest, Városmajor u. 29.) kerül összehívásra.

Javasolt napirendi pontok:

1.) Levezető elnök, jegyzőkönyvvezető és jegyzőkönyv hitelesítők megválasztása.
2.) Tájékoztató a Fővárosi Főügyészség által a Fővárosi Törvényszék előtt az Egyesület ellen kezdeményezett törvényességi felügyeleti eljárásról.
3.) A 2020. szeptember 20. napján megtartott közgyűlésen elfogadott határozatok ismételt megvitatása, az akkor megválasztott tisztségviselők – Champier Mihály, Kelemen Krisztián, Magyar Petra, Rési Tamás elnökségi tagok, valamint Varsányi Zsuzsanna elnökségi tag – egyesületi elnök - , Petri Zsófia, Rési Tibior (elnök), Szalai Dóra Felügyelő Bizottság tagjai ismételt megválasztásának javaslata.
4.) A 2020, szeptember 20. napján megválasztott elnökségi tagok, illetve elnök e naptól jelen közgyűlés napjáig tett intézkedéseiről szóló beszámoló és ennek elfogadása.

Tájékoztatom Önt, hogy amennyiben a fenti időpontban a közgyűlés nem határozatképes, mert a tagok legalább a fele nem jelent meg, akkor az Egyesület megismételt Közgyűlését a fenti napom és a fenti helyszínen – 2023. szeptember 15. napján 19.30 órakor, Budapest Városmajor utca 29. – tartja, amelyen a megjelent tagok létszámától függetlenül a Közgyűlés határozatképes! A megismételt Közgyűlés napirendi pontjai a fentebb jelzettek.

Megjelenésére számítunk!

B u d a p e s t, 2023. augusztus 30.

Tisztelettel:
Varsányi Zsuzsanna
Egyesület megválasztott elnöke
« vissza oldal teteje Küldje el ismerősének
     
1% felhívás!
Támogatóink
[ Támogatóink ]
PHOENIX Shop
  Egyesületi felszerelések
  tovább >>
Fórum belépés
 
Felhasználónév
Jelszó
  oldal teteje
  2006-2009 © PHOENIX FIREBALL SE - Minden jog fenntartva!